https://etc-ks.com/magazina.php https://etc-ks.com/magazina.php https://etc-ks.com/magazina.php

Deklarohen nga QKUK – kjo është gjendja e policit që mbeti i plagosur mbrëmë në Veri

ADVERTISEMENT

“Është jashtë rrezikut për jetë”, kështu janë deklaruar nga SHSKUK për gjendjen e policit, i cili mbeti i plagosur nga banditët në veri të vendit.

Ai është duke u trajtuar në Klinikën e Kirurgjisë Torakale.

“Qendra Klinike Universitare e Kosovës njofton se sot rreth orës 8:30, një pjesëtar i Policisë së Kosovës i lënduar mbrëmë është pranuar në Qendrën Emergjente, pasi kishte marr trajtimin e nevojshëm në Spitalin e Përgjithshëm të Mitrovicës”.

“Ekipi i Klinikës Emergjente bashkë me mjekët konsultantë nga klinikat përkatëse kanë kryer të gjitha ekzaminimet e nevojshme dhe rasti, sipas mjekëve, është jashtë rrezikut për jetë”

Pacienti është pranuar për trajtim të mëtejmë në kuadër të Klinikës së Kirurgjisë Torakale.

Poste të ngjashme

Lajmi i fundit