https://etc-ks.com/magazina.php https://etc-ks.com/magazina.php https://etc-ks.com/magazina.php

Prishtinë: Investim rreth 100,000 Euro në shkollën e mesme të mjekësisë “Ali Sokoli”

ADVERTISEMENT

Drejtoresha e Arsimit në Prishtinë, Besianë Musmurati, ka njoftuar se janë investuar rreth 100,000 euro në shkollën e mesme të mjekësisë “Ali Sokoli”.

Sipas saj, në këtë mënyrë do rritet ende më shumë cilësia e mësimit praktik.

“Investim rreth 100,000 Euro në shkollën e mesme të mjekësisë “Ali Sokoli”. Pas shumë vitesh po investojmë në rritjen e cilësisë së mësimit praktik në shkollat profesionale. Kësaj radhe, e furnizuam SHMM Dr Ali Sokoli me: Kabinet komplet të ri të IT-së, pajisje për kabinetin e infermierisë, karrige dhe pajisje për stomatologji, Materiale shpenzuese të ndryshme”, ka shkruar Musmurat në Facebook.

 

SHARE.

Poste të ngjashme

Lajmi i fundit