https://etc-ks.com/magazina.php https://etc-ks.com/magazina.php https://etc-ks.com/magazina.php

Ushtarët amerikanë realizojnë ushtrime për të qenë në gjendje gatishmërie

Ushtarët e Komandës Rajonale të Lindjes me Ekipin e 76-të të këmbësorisë Combat Brigade  bënë një ushtrim, në Kampin Bondsteel, Kosovë.  Sipas njoftimit të KRL-së kjo po bëhet me qëllim të ruajtjes së gatishmërisë dhe përshtatjes fizike.

ACFT përbëhet nga ushtrime që pasqyrojnë streset e një mjedisi luftarak dhe zvogëlojnë rrezikun e dëmtimeve për anëtarët e shërbimit.

ADVERTISEMENT

Komanda Rajonale- Lindje e KFOR-it përfshin dhjetë vende partnere kontribuese të NATO-s.

“Misioni i saj është të mbajë një mjedis të sigurt dhe të sigurt dhe liri të lëvizjes për të gjitha komunitetet në Kosovë”, thuhet në njoftimin e KRL-së.

Poste të ngjashme

Lajmi i fundit