https://etc-ks.com/magazina.php https://etc-ks.com/magazina.php https://etc-ks.com/magazina.php

Varhelyi: Ofrojmë partneritet për Ballkanin Perëndimor

Komisioneri i Bashkimit Europian për Fqinjësinë dhe Zgjerimin, Oliver Varhelyi dha një mesazh nga samiti i BE-Ballkani Perëndimor që po mbahet në Tiranë.

Ai u prit nga kryeministri Rama ndërsa pas pak pritet të nisë Samiti BE-Ballkani Perëndimor.

ADVERTISEMENT

“Partneritet, kjo është ajo cka ne ofrojmë dhe është arsyeja pse për herë të parë zhvillohet ky Samiti në Ballkanin Perëndimor “ tha Varhelyi për mediat.

Poste të ngjashme

Lajmi i fundit